برندگان سال 2020 جوایز طراحی رستوران و بار هتل
چنانچه پیشتر در مقاله معرفی جوایز طراحی رستوران و بار گفته شد؛ یکی از پرچالش ترین و هیجان انگیز ترین رقابت بین طراحان در حوزه رستوران و هتل است که سبب خلق یک جایزه هتل به اسم جوایز طراحی رستوران و هتل شده است. برای مطالعه درباره این جایزه و مشاهده یک ایرانی برنده این جایزه روی لینک بالا کلیک کنید. در این مقاله سعی داریم برخی از برندگان سال 2020 که دریافت کننده جوایز طراحی رستوران و هتل بوده اند را معرفی کنیم.
و اما برندگان جوایز طراحی رستوران و بار 2020
رستوران خواهر کوچک (Little Sister) طراحی شده توسط گروه راکول (Rockwell Group)
رستوران خواهر کوچک برنده یکی از جوایز طراحی رستوران و بار هتل است که در ایالت متحده آمریکا قرار دارد. این رستوران در دو سطح زیر زمین قرار دارد، یک بروزرسانی جذاب و پیچیده از کلوپ های زیرزمینی است که زندگی شبانه را در دهه 1990 تعریف می کند. یک راه پله محجوب که با نوارهای LED پوشانده شده و نقاشی دیواری انتزاعی با استفاده از اسپری توسط Apex هنرمند مستقر در سانفرانسیسکو خلق شده است.
سقف طاق دار بشکه ای پوشیده از چوب ، تزئین شده با لوسترهای برجسته محلی که مجهز به لامپ های رشته ای هستند. این برنده جوایز طراحی رستوران و بار هتل، در مکان های نشیمن از قاب مخملی با لبه های طلایی ، مبل های مخملی نگین دار و نشیمن های چرمی استفاده کرده است. در حالی که در کف فضا کاشی های چینی ساخته شده است تا بتن های صیقلی و کهنه را به یاد بیاورد.
دیگر برنده جوایز طراحی رستوران و بار هتل، رستوران وراندا (The Verandah) توسط گروه طراحی دیزاین وایکز (Designwilkes)
این بار برنده جوایز طراحی رستوران و بار هتل در تایلند است و جالب است بدانید این جایزه را به خاطر بازسازی رستوران و بار هتل دریافت کرده است. برای بازسازی این رستوران به مناطق باز همچون تراس اهمیت زیادی داده شد. در برنامه بازسازی رستوران هتل، قسمت پشتی آشپزخانه هتل که سهم به سزایی در طراحی دارد را افزایش دادند. مکان های ناهارخوری نیمه خصوصی برای هتل که به گروههای مختلفی از جمله جلسات تجاری اختصاص دادند.
این بار ارتفاع سقف در پروژه جوایز طراحی رستوران و بار هتل کم است و دسترسی طبیعی در طول راهرو در برخی نقاط چندان مطلوب نیست. اما طراحان این پروژه با تاکید بر پنجره ها به خاطر طولی بودن فضا توانسته اند تمام نقاط ایراددار طرح را از بین ببرند.
برندگان جوایز طراحی رستوران و بار هتل در 2020: رستوران دار جازمین (Dar Jasmine) طراحی شده توسط گروه معماری KAI Interiors
دار جازمین یکی دیگر از برندگان جوایز طراحی رستوران و بار هتل است که در مراکش قرار دارد. این رستوران به چشم اندازی به باغ و چشم اندازی کوهستانی یکی از جذاب ترین تراس های مراکش را دارد. در سراسر این هتل وایفای رایگان است و مسئولان آن می توانند به زبان مشتریان سخن بگویند. برای دسترسی به جایزه طراحی رستوران و بار هتل لازم است از 80 پله بالا بروید.
این موضوع یکی از سختی های مشتریان هنگام رجوع به رستوران است. اما کامنت های پای این رستوران حاکی از رضایت افراد است. اتاق های هتل رویایی هستند، با تخت های دوقلوی فیروزه ای و خاکی با دکوراسیونی قدیمی. از آنجایی که همسایه زیادی در جوار این رستوران نیست، افراد در آنجا از آرامش خوبی برخوردار هستند.
دریافت کننده بیشترین جوایز طراحی رستوران و بار هتل در سال 2020، بار ساحلی بودا (Buddha-Bar Beach Bodrum) طراحی شده توسط گروه طراحی داخلی و مشاوره ویزون (Vizon Interior Design & Consultancy)
بودا بار در ساحل بدروم در جزیره بدروم واقع در ترکیه است. طراحی این رستوران و بار آنچنان است که توانسته جوایز طراحی رستوران و بار هتل را نه تنها در دسته بندی هتل که در دسته بندی های، سقف، نورپردازی، فضاهای چند عملکردی و طراحی بایوفیلیک هم به خود اختصاص دهد. پیشنهاد می کنیم حتما نام آن را در گوگل جستجو کرده و عکس های آن را مشاهده کنید.
این رستوران و بار با ارائه نوشیدنی های کاملا مهیج و خلاقانه، غذاهای مدرن تلفیقی و مناظر پانوراما از دریای اژه ، همه در حالی که به موسیقی متن معروف Buddha-Bar گوش می دهید از شما استقبال می کند. یک اقامتگاه تجارتی لوکس و آبگرم در منطقه ساحل، همه آن چه برای به دست آوردن یکی از جوایز طراحی رستوران و هتل نیاز است، دست می دهد.