معرفی جایزه طراحی رستوران و بار در بین جوایز هتل

یکی از محبوبترین جوایز در دنیای هتلسازی و بین انواع جوایز هتل، جایزه طراحی رستوران و بار است. جایزه طراحی رستوران و بار جایزه ای سالانه است که به رسمیت شناختن طراحی و معماری غذا و فضاهای نوشیدنی در سطح بین المللی اختصاص دارد. یک سیستم جایزه مستقل است توسط مارکو ربورا در سال 2008 در انگلستان و با تشویق هیئت داوران، از جمله مدیر مسئول، تونی چمبرز، راه اندازی شد. از زمان دریافت اولین جوایز در سال 2009 ، بیش از 10 هزار مورد از صنایع طراحی و معماری و سازمان های پذیرایی از 100 کشور در سراسر جهان ثبت شده است.

هر ساله جایزه طراحی رستوران و بار، توسط هیئت جدیدی از نمایندگان رشته های هنر، معماری، طراحی و غذاشناسی داوری می شود. از قضات برجسته می توان به ایان کالوم، مارک هیکس، گری جودا، یوتام اتلانگی، توماس هدرویک، جولیا پیتون جونز و کریم رشید اشاره کرد. به برندگان در مراسم سالانه جایزه رستوران و بار، در محل میزبان رویداد قدردانی می شود. در سال 2012 این مراسم در موسسه سلطنتی معماران انگلیس (RIBA) برگزار شد.

جایزه طراحی رستوران و بار به شناخت خلاق ترین و تأثیرگذارترین رستوران ها و بارهای جهان کمک می کند. این جایزه در جهان پیشرو است و اکنون به طور انحصاری بصورت آنلاین، یک مسابقه مستقل اختصاص داده شده به برتری در طراحی در صنعت هتلداری و مهمان نوازی است.

برجسته ترین و تأثیرگذارترین طراحان در صنعت هتلداری و اپراتورهای مهمان نوازی که برنده جایزه طراحی رستوران و بار بوده اند از جمله گروه های زیر هستند:Foster + Partners ، Kengo Kuma Associated ، Martin Brudnizki Design Studio ، Rockwell Group ، Lázaro Rosa Violán Studio ، Marriott ، Four Seasons ، Tao Group و D&D London

جایزه طراحی رستوران و بار

 

چرا باید در جایزه طراحی رستوران و بار شرکت کرد؟

جایزه طراحی رستوران و بار امکان دسترسی بی سابقه و دسترسی به طراحان هتلداری ، اپراتورها و رسانه های برجسته جهان را فراهم می کند. به واسطه این جایزه، رستوران و بار هتل شما توسط یک هیئت داوری بسیار محترم و تأثیرگذار دیده می شود. اگر یکی از برندگان این جایزه باشید، معماری و طراحی رستوران و بار شما به تعداد زیر 45 هزار معماری برتر دنیا وارد می شود.

با شرکت در جایزه طراحی رستوران و بار تحت نظر نشریات برجسته طراحی و سبک زندگی جهان قرار می گیرید و این یعنی مطالعه اخبار شما توسط هزاران مشتری بالقوه. از طریق معرفی و کانالهای برگزارکننده رویداد، در شبکه های اجتماعی ورودی دریافت می کنید.

همه برندگان جایزه طراحی رستوران و بار، پروژه خود را در بخش اختصاصی برندگان وب سایت ، از جمله صفحه اصلی برگزارکننده رویداد منتشر می کنند. برندگان همچنین برای تبلیغ خود به عنوان برنده جایزه طراحی رستوران و بار در وب سایت ها و سایر رسانه ها ، مطالب مارکتینگ دریافت می کنند. بنابراین ثبت نام در جایزه طراحی رستوران و بار برای هتل، اعتبار، دیده شدن و دسترسی بی سابقه می آورد.

 

جایزه طراحی رستوران و بار

گروه بندی و دسته بندی جایزه طراحی رستوران و بار به چه صورت است؟

برای همه مناطق (اروپا ، آمریکا ، آسیا ، خاورمیانه، آفریقا، استرالیا و اقیانوس آرام) 10 دسته وجود دارد. هر منطقه می تواند در همه دسته بندی ها شرکت کند. علاوه بر این ، دو جایزه جهانی به بهترین رستوران با طراحی کلی و بهترین بار با طراحی کلی اهدا می شود. برای جایزه رستوران و بار، هر پروژه را می توان در هر دسته بندی وارد کرد ، برگزارکننده های رویداد به طور خودکار منطقه را بر اساس محل برگزاری آن اعمال می کنند.

انواع دسته بندی در جایزه طراحی رستوران و بار به شرح زیر است: مسلما اولین دسته برای هتل هاست؛ یعنی جایزه طراحی رستوران و بار هتل. پس از آن سایر دسته بندی ها هم وجود دارند: طراحی بیوفیلک، کافه، روشنایی در رستوران و بار، رستوران و بار لوکس، فضاهای چند عملکردی در رستوران و بار، رستوران و بار مستقل،

 

جایزه طراحی رستوران و بار

برنده جایزه طراحی رستوران و بار در ایران در دسته بندی هتل

رستوران اسکای لانج طراحی شده توسط گروه معماری علیرضا شفیعی برنده جایزه طراحی رستوران و بار در سال 2019 شده است. این رستوران در که هتل اسپیناس قرار دارد، با الگویی مستقیم و غیرمستقیم از عناصر معماری باستان و هنر سنتی ایران ، از جمله عناصری مانند طاق های سقفی بر اساس معماری دوران ساسانی طراحی شده است. در طراحی رستوران هتل اسپیناس می توان به فرش ایرانی و استفاده آن به صورت هنر آینه ای اشاره کرد؛ ترکیبی از عناصر سنتی و مدرن و به روزرسانی آن روی کاغذ دیواری ، گچ کاری ، آینه مدرن و رنگ مبلمان.

رستوران sky lounge در طبقه 21 هتل اسپیناس در شمال تهران در ایران واقع شده است. نمای داخلی مستطیلی به طول 50 متر و ارتفاع 11 متر است که با تفکر معماری و مدرنیته ایرانی و نوردهی هر میز کار با استفاده از لنزها برای ایجاد فضایی مدرن و باشکوه طراحی شده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.